”Rakkaudella, Helli” osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa

Mahtavia uutisia: Haimme aiemmin kesällä Suomi 100 -juhlavuoden viralliseksi ohjelmahankkeeksi ja vihdoin tuli vastaus. Meillä on siis ilo ilmoittaa, että olemme osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa!

Rakkaudella, Helli -näytelmä juhlistaa tarinallaan satavuotiasta Suomea ja juhlavuoden teemaa ”Yhdessä”. Se on 1930-luvulta vuosituhannen vaihteeseen yltävä elämäntarina ja kasvukertomus, joka käsittelee itsenäisen Suomen rakentumista yksilön näkökulmasta. Talvisota ja 30-40-luvun suomalainen maalaismaisema ovat tarinan keskiössä ja kietoutuvat yhteen uuden sukupolven ja nykypäivän kanssa. Näytelmä on kuva siitä, millaisia seurauksia sota voi jättää yksilön elämänpolkuun.

Lue lisää Rakkaudella, Helli -näytelmän Suomi100-sivulta: http://suomifinland100.fi/project/musiikkinaytelma-rakkaudella-helli/.

Lippuvaraukset: www.teatterinappipurkki.net/liput

Facebook: Rakkaudella, Helli -musiikkinäytelmä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s